BAFTA 195 Piccadilly

After 40 years at the iconic 195 Piccadilly, BAFTA, the home of the arts of the moving image, is embarking on a major refurbishment that will see its headquarters transform from an ageing venue with increasing limitations, into an internationally-recognised centre of excellence with state of the art technology and facilities.

Comprising all areas from street level arrival to top private members’ terrace, the redevelopment of the building will add a whole new floor, double its capacity and enable its charity to diversify and increase its activities and reach. The F&B operation will be fully reimagined, becoming a key agent in the generation of revenue, critical dialogue and creative talent within the institution.

Watch Film
Client:
BAFTA (British Academy of Film and Television Arts)
Architect:
Benedetti Architects
Scope:
Full building, F&B strategy and BAFTA Vision
Area:
2,535 sqm / 27,289 sqft Property (after renovation)
Start:
2016
Completion:
TBC